Noutăți

Vizitele în fabrică nu ar fi aceleași fără Paharino

Paharino și vizitele în fabrică pentru copii sunt două idei care se completează, fiindcă amândouă au apărut în 2012 și amândouă oferă o experiență de neuitat celor mici. Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică face parte din programul „Vino acasă la Danone” și este dedicat copiilor cu vârste între 6-12 ani, din clasele 0-IV.

paharino2

Vizitele în fabrică sunt apreciate și iubite atât de consumatorii mici, cât și de cei mari,  numărul de cereri din partea consumatorilor fiind neașteptat de mare, ceea ce ne bucură și ne entuziasmează. Scopul acestor vizite este de a le arăta copiilor ce se întâmplă în lumea din spatele borcanului de iaurt.

O vizită pentru copii în fabrică durează 1 oră si 30 minute, timp în care grupul află despre drumul laptelui de la fermă la fabrică, despre cum laptele de cea mai bună calitate devine iaurt gustos, despre obiceiuri simple și sănătoase. Apoi povestim despre importanța unei alimentații echilibrate și a sportului în cadrul unui stil de viață sănătos și descoperim împreună beneficiile iaurtului pentru organismul uman.

 Paharino este paharul de iaurt Danone, care le povestește copiilor cum se fabrică iaurtul și fără de care vizita în fabrica nu ar mai fi la fel. Paharino le oferă celor mici informații importante despre nutriție și despre bacteriile benefice pentru organism care se găsesc în iaurt.  La finalul experienței, copiii pleacă acasă cu zâmbetul pe buze, cu cunoștințe noi, si nu în ultimul rând, deținând secretul iaurtului Danone.

PENTAX DIGITAL CAMERA

Fabrica Danone i-a impresionat pe toți piticii care ne-au trecut ”pragul casei” și aceștia au plecat cu promisiunea fermă că se vor întoarce.

 1. Staicu Corina Reply

  Buna ziua!
  Sunt invatatoare la o Scoala Nr. 7 Giurgiu si imi doresc f.f.f. mult sa vin in vizita cu elevii mei in fabrica dvs., dar , din pacate, nu am reusit niciodata sa prind un loc pentru programare ( urmaresc sa fac o programare a unuei vizite de peste un an, dar nu am reusit pana acum) Am rugamintea, in numele elevilor mei, sa incercati sa gasiti si pentru noi, cei din provincie, o solutie de vizitare a fabricii Danone, suntem dispusi sa venim oricand considerati dvs.)

  Va multumesc! Toate cele bune!

  • Echipa Danone Reply

   Buna ziua, programul vizitelor pentru copii este disponibil pe site-ul nostru la adresa: http://www.danone.ro/lumea-danone/vino-acasa-la-danone/#inscriere-copii si va fi actualizat in curand.

   Va invitam sa urmariti actualizarile si sa va inregistrati, completand formularul disponibil, in momentul in care vom anunta datele de vizitare programate pentru 2015. Aceasta este singura modalitate in care se pot programa vizitele la fabrica Danone din Bucuresti.

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*