Noutăți

Ursuleții orfani cresc mari cu Activia

Zoe este un ursuleț orfan descoperit de pădurarii din Kastoria, Grecia, în mai 2014, când avea doar doua luni și jumătate. Ursuleților rămași fără mamă la o vârstă atât de fragedă le este greu să se adapteze la alte alimente decât laptele matern, pentru a avea șansa unei dezvoltări normale.

Zoe-Activia2

In urmă cu doi ani, după ce asociația locală Arcturos a preluat doi ursuleți orfani de la autorități, a testat diferite alimente ca să-i ajute să treacă la hrană solidă. Dintre toate alimentele testate ursuleții au acceptat doar Activia cu cereale. Asociația a luat legatura cu Danone Grecia, care le-a pus la dispoziție iaurtul preferat de ursuleți.

Anul acesta și micuta Zoe mănâncă Activia și se văd deja rezultate bune. Zoe se hrănește normal și cu poftă, și-a recuperat vigoarea și greutatea.

Zoe-Activia1

In plus, ea acceptă deja, pe lângă mesele de lactate, fructe și nuci de sezon, frunze și rădăcini. In următoarele luni ursulețul va fi mutat într-o zonă protejată și monitorizată, fără a avea contact cu oamenii, și ulterior va fi reintegrat în mediul său natural.

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*