Noutăți

Un obicei alimentar recomandat: iaurt cu fructe la micul dejun

TE_M0851Stilul de viaţă modern şi de multe ori haotic poate determina numeroase persoane să adopte o alimentaţie nu tocmai sănătoasă. Foarte mulţi oameni mănâncă pe fugă, sar peste mese sau consumă multe dulciuri şi mâncare de tip fast-food. Aceste comportamente duc la dezechilibre nutriţionale şi la numeroase afecţiuni.
Tocmai de aceea este extrem de important să încurajăm populaţia să facă alegeri sănătoase când vine vorba de alimentaţie. De exemplu, să consume un iaurt şi un fruct la micul dejun. De asemenea, iaurtul, fiind generos în beneficii şi echilibrat caloric, este o alegere sănătoasă şi pentru gustările dintre mese”, a declarat prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.
Iaurtul este un aliment valoros, bine echilibrat nutriţional, sursa naturală de calciu şi proteine de calitate superioară. De asemenea, în plus faţă de laptele din care este făcut, iaurtul furnizează bacterii lactice active, care contribuie la menţinerea unei flore intestinale normale. Mai multe informatii pot fi citite aici.

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*