Noutăți

Moș Danone a dăruit zâmbete și sprijin copiilor orfani

Anul acesta Moș Nicolae a avut ajutoare de nădejde în pregătirea darurilor pentru copiii orfani din comuna prahoveană Valea Plopului. Printre acestea s-a numărat și echipa Danone, care, din dorința de a ajuta și a dărui, a contribuit cu donații pentru micuții aflați în grija Asociației Pro Vita și a părintelui Tănase.

Copiii orfani de la Valea Plopului au nevoie de mâncare, hăinuțe și grijă în fiecare zi. Încă din luna noiembrie, la inițiativa lui Ștefan Nicolae, unul dintre colegii noștri, echipa Danone a fost invitată să doneze haine, încălțăminte, medicamente, rechizite, jucării sau bani, urmând ca pe data de 6 Decembrie să însoțească întregul grup al spiridușilor lui Moș Nicolae la Valea Plopului, pentru a le dărui copiilor.

89

Ajutoarele lui Moș Nicolae au fost tare harnice și au strâns donații financiare, 42aproximativ 4 tone iaurt finalDanone, 1 tir de paleți pentru foc, peste 1 tona de alimente, haine, dulciuri, jucării, medicamente etc, dar, mai presus de orice, copiii orfani de la Valea Plopului au primit de la vizitatori bucurie, zâmbete și spirit de sărbătoare.

 

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*