Vino acasă la Danone

Vino Acasă la Danone

În acest an Danone aniversează două momente speciale, respectiv 20 de ani de când fabrica Danone operează în România si 100 de ani de când Danone a produs primul iaurt în Barcelona cu fermenți de la Institutul Pasteur – la acea vreme nu existau antibiotice, iar iaurturile erau comercializate în farmacii și erau recomandate în tratamentul infecțiilor intestinale. Așadar, avem motive în plus de a vă invita #acasaladanone.

Danone continuă tradiția sa anuală și organizează o nouă ediție a Zilei Porților Deschise, pe 26 octombrie 2019, în intervalul orar 10:00-18:00. În cadrul unui eveniment dedicat publicului larg, compania deschide porțile fabricii de iaurt din București tuturor celor interesați să afle cum se produce iaurtul de calitate din lapte proaspăt, colectat de la fermele și gospodăriile din România.

De unde vine laptele? Ce ingrediente sunt folosite la producerea iaurtului? Prin ce teste și etape trece laptele de când intra pe porțile fabricii până când se transformă în iaurt? Ce beneficii aduce iaurtul in alimentația noastră?

Mai aveți și alte întrebări? Suntem aici să vă întâlnim și să vă răspundem.

Accesul se poate face pe baza înscrierii făcute pe site. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un interval orar dorit in formularul din dreapta, iar pe data de 26 octombrie ne vedem la fabrica Danone din strada Nicolae Cânea nr.96, sector 2, București.

Va așteptăm cu drag #acasaladanone!