Noutăți

Joaca TRUST by Danone si intra in echipa noastra!

Esti student… vrei sa iei contact cu lumea Danone, sa te angajezi la noi… te invitam sa joci TRUST by Danone –  primul joc social de promovare a imaginii de angajator, o combinatie intre business si fun, integrand viziunea manageriala si oportunitatea de a descoperi cultura organizationala Danone.

Afis
Tocmai am lansat versiunea 2 a jocului si vrem sa ai cea mai placuta experienta, asa ca lansam 4 provocari, cu premii din ce in ce mai atragatoare:

  1. Joaca TRUST by Danone si convinge-ti cei mai multi prieteni sa joace pana la 31 august – iti oferim cartea Business Minds, autori Tom Brown, Jorge Nascimento Rodrigues, Des Dearlove si Stuart Crainer
  2. Joaca pentru prima oara TRUST by Danone, fii printre primii 20 studenti care trec de nivelul 10 – vei fi selectat automat pentru Open Doors in Danone (vizita de fabrica si birouri, discutii libere cu departamentul preferat) – 12 august.
  3. Ai mai jucat TRUST versiunea 1, continui cu versiunea 2 si ajungi in primii 20 de studenti care trec de nivelul 10 – vei fi selectat pentru cursul de orientare in cariera – 25 august.
  4. Iti incarci CV-ul atunci cand iti creezi contul de jucator – ai toate sansele sa faci parte din echipa noastra, ca Trainee sau alta pozitie de Entry-level din Danone!

 

Suntem nerabdatori sa te cunoastem!

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*