Noutăți

În iunie am făcut lumea mai bună

Anul acesta iunie nu a dat startul doar unei veri mult așteptate, dar și lunii voluntariatului în întreaga lume Danone, care ne-a oferit și mai multe oportunități decât de obicei de a face fapte bune.

Astfel, primul capitol din povestea voluntarilor din Danone România s-a construit în jurul copiilor, orfani, dar frumoși și plini de zâmbete, care locuiesc în centrul de la Valea Plopului, administrat de Asociația Pro Vita. Entuziaști, noi am pus mână de Danoner de la mână de Danoner și am adunat fonduri și produse care le pot fi utile, am încărcat un camion cu iaurturi și am pornit la drum către Valea Plopului pentru a le dărui copiilor. Am primit în schimb sclipirea caldă din ochii lor și nenumărate zâmbete!

IMG-20160609-WA0005

Pășind tot înainte pe drumul voluntariatului, am ajuns la Cluj, la Maternitatea Spitalului Județean, unde ne place să credem că am reușit să creăm “un mic colț de rai” în curtea spitalului, atât pentru mămici, cât și pentru personalul instituției. Am curățat cu grijă spațiul verde și am înfrumusețat locul prin plantarea unui gard viu și a zeci de flori.

IMG_3075

Nu am uitat nici de propria curte – o echipă de voluntari pricepuți s-a pus pe treabă pentru a aranja spațiul verde din jurul fabricii, văruind copăcei, vopsind gărdulețe și bucurându-se împreună de un picnic cu iaurt și de miros de iarbă proaspăt tăiată.

20160616_101115

În plus, din grijă pentru cei aflați în momente mai dificile, colegii au donat sânge cu ajutorul platformei mobile care ne-a vizitat la sediu.

20160628_103328

A fost o lună intensă, în care ne-am convins că fiecare efort, oricât de mic, contează pentru o lume mai bună. Și implicarea a avut o recompensă imensă prin bucuria copiilor, emoția noastră, frumusețea naturii, mândria de a fi Danoner.

 

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*