Noutăți

Gustă viața zâmbind!

Gusta viata zambind

Soarele, zâmbetul mamei, privirea copilului tău când descoperă ceva nou, căldura din ochii partenerului când îți spune “te iubesc”, gustul iaurtului preferat – toate sunt mici bucurii care ne fac viața mai frumoasă. Însă, și nu de puține ori, din cauza grijilor și a tumultului în care trăim, uităm să le vedem și să le simțim cu adevărat. De aceea ne-am propus să vă reamintim, prin noua platformă de brand – „Gustă viața zâmbind”, nenumăratele motive pentru care merită să zâmbim zilnic.

Zâmbetul a stat mereu în centrul identității Danone, ca expresie a stării de bine și de sănătate obținute printr-o alimentație echilibrată. „Gustă viața zâmbind” merge un pas mai departe, propunând consumatorilor, prin iaurturile Danone, o filosofie de viață care valorizează micile bucurii și care le reamintește motivele pentru care ar trebui să zâmbească zilnic: cei dragi, sănătatea, optimismul.

Noua campanie Danone

Zâmbetul se va reflecta și într-un ambalaj nou pentru produsele de bază Danone: Natural, Delicios, Danone de băut, Sana, Lapte bătut și Danone dietetic. Danone Natural și Delicios sunt primele iaurturi produse în fabrica Danone, în anul 1999, după achiziționarea și retehnologizarea fostei fabrici Miorița. În plus, consumatorii se vor putea bucura de o nouă promoție în magazine, în urma căreia Danone va împlini dorințele a trei consumatori, desemnați câștigători prin tragere la sorți.

Lansare Smile (2)

Suntem mândri că, după toate eforturile și pasiunea pe care le investim, brandurile noastre au rămas alegerea preferată a consumatorilor din România în toți acești 15 ani de când suntem prezenți pe piața locală. Și tocmai de aceea ne dorim să dăruim prin fiecare iaurt consumatorilor noștri nu doar tot ce e mai bun din lapte, dar și câte un zâmbet. Alimentația corectă este esențială pentru sănătate, iar prin iaurturile Danone oferim o alegere simplă care îi va ajuta să aibă grijă de sănătatea lor.

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*