Spitalul pentru TBC și Boli Infecțioase din Arad beneficiază de noi echipamente medicale pentru lupta împotriva pandemiei, cu sprijinul Danone România și Dăruiește Viață

15 iunie 2020

Spitalul pentru TBC și Boli Infecțioase din Arad a primit echipamente de protecție și echipamente medicale (inclusiv două ventilatoare Philips Respironics E30, măști și combinezoane) în urma parteneriatului încheiat între Danone România și Asociația Dăruiește Viață. Echipamentele fac parte dintr-o donație de 250.000 de euro făcută de Danone România către Asociație, pentru sprijinirea mai multor spitale din țară pe perioada pandemiei.

Angajații Danone România au fost direct implicați în identificarea nevoilor din spitale, din primele zile ale pandemiei. Au fost în contact direct cu medicii din spitale, în mai multe județe din toată țara și au colectat necesarul de materiale, ulterior acesta a fost discutat cu Dăruiește Viață, care ne-a sprijinit cu selecția, achiziția și distribuția echipamentelor.

Flavius Pop, Key Account Representative Danone România a contactat spitalul: “De îndată ce am aflat că acesta se ocupă de tratamentul pacienților infectați cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanții spitalului pentru a obține informații referitoare la nevoile urgente. Unul dintre doctorii cu care am ținut legătura nu își mai văzuse familia de mai multe săptămâni și trebuia să continue această izolare pentru a o proteja. Aceste povești te fac să vrei să fii de ajutor, iar mulțumirea personalului medical care primește echipamentul necesar este cea mai mare recompensă a noastră.”

În această perioadă de pandemie, echipa Danone a sprijinit comunitățile din România prin donarea a peste 570.000 de produse (iaurturi, smântână, produse pe bază de plante), care au ajuns, în medie, săptămânal, la aproximativ 80.000 de persoane vulnerabile, medici și pacienți. Compania a colaborat cu 5 bănci pentru alimente, 15 spitale, 6 organizații non-guvernamentale și 15 cantine sociale. În total, s-au donat peste 630.000 de euro prin intermediul diferitelor acțiuni de oferire de echipamente medicale și de produse.

„Colegii mei m-au impresionat foarte mult și sunt mândră de întreaga echipă Danone. În astfel de momente, arătăm cine suntem cu adevărat. Am văzut la colegii noștri din Arad putere, agilitate și empatie, în plus față de abilitățile profesionale dovedite în fiecare zi. Acesta este spiritul întregii companii, reflectat prin generozitate față de comunitate”, a declarat Natalia Ghelshtein-Kiss, Market Director pentru Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice.

În aceste momente, este important să fim uniți, să arătăm solidaritate și să ajutăm. Toată lumea poate contribui și se poate alătura inițiativei Dăruiește Viață, care sprijină spitalele din România, cu o donație pe www.daruiesteviata.ro.

Privacy Preference Center

Strict necesare

Language

0, cid, Uid