Comunicate de presa

Danone invită consumatorii să vadă de unde vine laptele din iaurturi #laptebuniaurtbun

Din această toamnă, iaurturile din gama Danone vor purta pe ambalaje poveștile câtorva dintre gospodarii care furnizează lapte către fabrica din București. Astfel, scanând QR codul de pe ambalaje direct cu camera foto a telefonului sau intrând pe iaurtuldanone.ro, consumatorii pot afla detalii despre 7 dintre cele peste 140 de familii de gospodari care fac parte din programul socio-economic „O șansă pentru familia ta”, desfășurat în Zimnicea de Danone, împreună cu partenerii săi.

Citește mai mult
10.10.2019

“Vino acasă la Danone” continuă în 2019 în fabrica din București

Ca în fiecare an, și în această toamnă Danone își deschide porțile fabricii de iaurt din București pentru elevii din clasele I-VIII. Formularul de înscriere este acum disponibil pe pagina www.danone.ro, unde școlile doritoare sunt invitate să se înscrie, în limita locurilor disponibile, accesând secțiunea “Vino acasă la Danone”. Vizitele sunt foarte populare și locurile disponibile pentru întregul an școlar se ocupă în mai puțin de 48 de ore de la lansarea sesiunii de înscrieri.

Citește mai mult
26.09.2019

Danone a incheiat achizitia companiei WhiteWave

Danone are plăcerea să anunțe că a încheiat achiziția companiei WhiteWave. Conform termenilor fuziunii, acționarii WhiteWave vor primi $56.25 per acțiune în cash.  Ca urmare a încheierii tranzacției, WhiteWave s-a retras de pe bursă azi și va fi delistata de pe Bursă de Valori New York.

Citește mai mult
14.04.2017

Natalia Gelshtein-Kiss se alătură echipei Danone România pe poziția de Director General

Începând cu luna aprilie 2017, Natalia Gelshtein-Kiss este numită Director General Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice. Natalia Gelshtein-Kiss îl înlocuiește pe Adrian Pascu, promovat recent Vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate.

Citește mai mult
31.03.2017

Adrian Pascu numit Vicepresedinte Comercial Danone Rusia

Începând cu 6 martie 2017, Adrian Pascu, în prezent Director General Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice, este numit Vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, si va raporta catre Directorul General Danone Rusia, Divizia Lactate.

Citește mai mult
Page 1 of 612345...»