Noutăți

Cel mai bun raport calitate-preţ pentru iaurturi

Danone România primește pentru a doua oară certificatul Best Buy Award ca dovadă a faptului că oferă de departe cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească pe segmentul iaurturi. Certificatul Best Buy Award se alătură certificatului Qudal pentru iaurturi de cea mai bună calitate, primit de Danone anul trecut.

bba_romania_danone
Certificatul are la bază o recentă cercetare de piaţă realizată, Best Buy Award, efectuată in România, în februarie 2015, de organizaţia elveţiană ICERTIAS . Scopul acestei cercetări este de a identifica cele mai bune produse pentru fiecare categorie de produse sau servicii cu privire la raportul preț-calitate.

În ceea ce priveşte iaurturile, cetăţenilor români li s-a pus următoarea întrebare deschisă, fără variante de răspuns: “ Din experiența Dvs. personală, care este producătorul de iaurt care oferă raportul cel mai bun calitate-preț pe piața românească?”. Astfel, consumatorilor li s-a cerut să indice numele iaurtului care, în funcţie de experienţa, opiniile și percepția lor sau a celor din jur, oferă cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească.  Câștigător detașat a fost Danone.

Best Buy Award este un program de cercetare efectuat de ICERTIAS pentru prima dată în România în aprilie 2013 pentru 56 de categorii de alimente, media, igienă personală, produse de gospodărie, tehnologie, aparate electrocasnice, asigurări, îmbrăcăminte&încălțăminte, etc și reluat în februarie 2015.

 

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*