Noutăți

Un nou sezon de vizite “Acasă la Danone”

Danone a dat startul la înscrieri pentru programul de vizite “Vino acasă la Danone” dedicate școlarilor din ciclul primar. Porțile fabricii din București se vor deschide și în acest an școlar pentru ca micuții vizitatori să aibă parte de o experiență educativă și distractivă de neuitat.

Aventura lor începe ca o poveste. Înca de la poarta fabricii fac cunoștință cu Văcuța Drăguța, mascota care le spune bun venit chiar de la intrare. Apoi, prichindeii intră direct “în pâine” (sau, mai potrivit, “în iaurt”), învățând despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, cum producem zilnic un million de iaurturi de cea mai bună calitate, dar și despre cât de importantă este o alimentație echilibrată și care este rolul lactatelor în cadrul acesteia.

În cadrul vizitelor la Danone, copiii fac un tur al fabricii, pornind de la secția de primire lapte crud, continuând în secția de ambalare unde pot vedea cum paharele de iaurt prind viață direct pe linia de fabricație, iar la final cunoscându-l pe faimosul Vasilică, robotul harnic care se ocupa de ultima etapa de ambalare.

TE_M1984

Programările pentru vizite se realizează online, prin completarea formularului.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în urma cu cativa ani, ca parte din programul „Vino acasă la Danone”, compania dorind să ofere consumatorilor posibilitatea de a cunoaște cum se produc zilnic iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.
Până acum, peste 5000 mii de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca să descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*