Gama Danone

Danone este marca de iaurt cea mai cumpărată din România, oferind variante hrănitoare şi gustoase de iaurt natural, de baut, cu fructe, dar şi iaurt dietetic, cu 0% grasime. Gama cuprinde de asemenea Sana Danone şi Lapte Bătut Danone.

Un pahar de iaurt din lapte de calitate în fiecare zi reprezintă o sursă valoroasă de proteine, calciu şi fermenţi lactici activi și e important pentru o alimentație echilibrată.

Prin marea sa diversitate, Gama Danone se adresează tuturor membrilor familiei, fie ei copii, tineri, persoane active sau vârstnice.

021 205 99 05
număr cu tarif normal în rețeaua Telekom

Gama de produse și valori nutriționale

Danone smântână

Danone Smântână 12% grăsime, 400g

Ingrediente: lapte pasteurizat, grăsime din lapte, cultură lactică de fermentare

Valori medii nutriţionalepentru 100 g de produs
* % din consumul zilnic de referinţă
** CZE = consumul de referinţă pentru un adult obişnuit (2000 kcal / 8400 kJ)
Valoare energetică 753 kJ
182 kcal
Grasimi (g), din care 18
Grăsime saturată11,7
Glucide (g), din care 2,5
Zaharuri (lactoză), (g) 2,5
Proteine (g) 2,6
Sare (g) 0,1

Danone Smântână 18% grăsime, 900g

Ingrediente: smântână pasteurizată, cultură de fermentare

Valori medii nutriţionalepentru 100 g de produs
* % din consumul zilnic de referinţă
** CZE = consumul de referinţă pentru un adult obişnuit (2000 kcal / 8400 kJ)
Valoare energetică 753 kJ
182 kcal
Grasimi (g), din care 18
Grăsime saturată11,7
Glucide (g), din care 2,5
Zaharuri (lactoză), (g) 2,5
Proteine (g) 2,6
Sare (g) 0,1

Danone Smântână 18% grăsime, 400g

Ingrediente: smântână pasteurizată,  cultură de fermentare

Valori medii nutriţionalepentru 100 g de produs
* % din consumul zilnic de referinţă
** CZE = consumul de referinţă pentru un adult obişnuit (2000 kcal / 8400 kJ)
Valoare energetică 753 kJ
182 kcal
Grasimi (g), din care 18
Grăsime saturată11,7
Glucide (g), din care 2,5
Zaharuri (lactoză), (g) 2,5
Proteine (g) 2,6
Sare (g) 0,1

Danone pe Youtube Explorează

Consumatorii ne-au intrebat

Este ceva adevarat din tot ce gasesc pe Internet postat despre bacteriile folosite in iaurturile Danone?

Fermentii folositi de Danone in toate iaurturile sale, respectiv bacteriile benefice care transforma laptele in iaurt, sunt naturali (nu au suferit nici un fel de interventii genetice) si au fost izolati, adica selectati, din produse lactate fermentate.

Citește mai departe
Cum se prepara maiaua pentru iaurt?

Nu e un secret, maiaua pentru iaurt este chiar iaurtul.

Citește mai departe

Vrei să afli mai multe despre produsele nostre?

Intră în dialog