Vino acasă la Danone

In fiecare an, incepand cu luna octombrie, dam startul sesiunilor de vizite in fabrica de iaurt pentru copiii claselor I-VIII. Profesorii si invatatorii doritori se pot inscrie in acest program alaturi de maxim 30 de copii, iar noi ii asteptam cu drag in casa noastra.

Grupele de copii care ajung acasa la Danone vor afla cum laptele proaspat de la vacutele fermierilor romani ajunge in fabrica noastra si care este procesul prin care acesta se transforma in iaurtul gustos din paharele Danone. Copiii invata si care sunt beneficiile iaurtului pentru o alimentatie echilibrata, apoi ii invitam intr-un tur al fabricii. Aici ii vor cunoaste pe robotii nostri faimosi, Spider Man, Vasilica, iar, de anul acesta, si pe varul lui Vasilica, nou venit in familie si un ajutor valoros pentru echipa Danone. Fabrica este si locul in care copiii vor intalni pe o parte dintre colegii nostri, oameni veseli, dedicati si care pun pasiune in prepararea iaurturilor.

In aceasta calatorie pe drumul iaurtului copiii au ocazia sa ii intalneasca pe partenerii nostri de la Active Life care ii intampina pe cei mici cu un atelier de educație anatomica ergonomica, special conceput pentru copii, joculete si multa voie buna.

Pentru a va inscrie selectati o zi si un interval orar convenabil pentru dumneavoastra, completati datele solicitate iar noi va asteptam in vizita. Nu uitati ca va puteti inscrie cu o clasa/ grup de maxim 30 de copii!

Vă așteptăm cu drag Acasă la Danone!

vizite-pentru-copii_fabrica-danone-4  vizite-pentru-copii_fabrica-danone-1  vizite-pentru-copii_fabrica-danone-3