Cum producem iaurtul de cea mai bună calitate

Etapele de obținere a iaurtului sunt aceleași ca în cazul iaurtului făcut în casă: laptele crud este pasteurizat și răcit, apoi i se adaugă fermenți.
Citește mai mult

Drumul calității

În fiecare zi, Danone România livrează peste 1 milion de iaurturi pe piață și pentru fiecare dintre ele facem totul pentru a asigura cea mai înaltă valoare pentru consumator.
Citește mai mult

De ce să mâncăm iaurt

Am ales primele cinci lucruri care fac ca iaurtul să fie o gustare sănătoasă, plină de nutrienți!
Citește mai mult

Produse noi

Încearcă noile produse Danone de băut cu fructe și Danone original natur, ediție limitată.
Citește mai mult

Idei creative pentru fiecare zi

Iaurtul nu este doar o gustare proaspătă și gustoasă, ci și o sursă de calciu și proteine.
Citește mai mult

Produs in Romania cu lapte romanesc

Definit scurt, în doar trei cuvinte, iaurtul înseamnă „lapte cu fermenți” și tocmai de aceea spunem că iaurtul bun se obține din lapte de cea mai bună calitate.
Citește mai mult