Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate.

Termenii “noi”, “a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre”, Drumul Laptelui, “DANONE Romania”, care apar in continutul acestui site se refera la compania S.C. DANONE P.D.P.A. SRL (denumita in continuare “DANONE Romania”) si la oricare din companiile afiliate acesteia. “Voi/Dumneavoastra” se refera la orice persoana care acceseaza si sau foloseste acest website.

Politica de confidentialitate a website-ului
Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre website-urile DANONE Romania  se supun politicii de confidentialitate a DANONE Romania si prevederilor legislatiei romane cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acuratetea, completitudinea si actualitatea informatiei
Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatia disponibila pe acest website nu este exacta sau completa. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiei pe acest website.

Transmiterea
Orice comunicare sau material care contin informatii generice, fara caracter personal, transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietate a DANONE Romania  si poate fi folosit in orice scop, incluzand, fara a se limita la: reproducerea, difuzarea, transmiterea, publicarea, difuzarea radio, televizata sau expedierea prin posta. In plus, DANONE Romania  este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept care va apartin, continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nicio astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului /continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre DANONE Romania nu incalca drepturile niciunei terte parti si nicio alta lege in vigoare. DANONE Romania nu are nicio obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala
Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea DANONE Romania sau se considera incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor persoane. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor sau alte avize de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara toate avizele de marci inregistrate mentionate mai sus. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website, pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Link-uri catre alte website-uri
Link-urile de pe website-ul www.danone.ro/drumullaptelui va pot trimite in afara retelei si sistemelor DANONE Romania, iar DANONE Romania nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna-credinta si DANONE Romania nu poate fi considerata responsabila pentru nicio schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarui link cu trimitere catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre DANONE Romania. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si renuntari
Accesarea acestui website se va face pe responsabilitatea dumneavoastra exclusiv.

Garantii
Acest website va este oferit “asa cum este” si “asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, DANONE Romania nu ofera niciun fel de garantie, nici explicita, nici implicita, legala sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de vandabilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii care pot determina terte parti de a intra in contact cu DANONE Romania, cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la DANONE Romania prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, DANONE Romania isi declina in mod explicit responsabilitatea cu privire la orice fel de afirmatii care pot determina terte parti sa intre in contact cu DANONE Romania sau la orice alte garantii.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii de pe teritoriul Romaniei nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu sunt aplicabile pentru dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara aviz in prealabil, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala
DANONE Romania si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, din consecinta, indirecte, speciale ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website de catre dumneavoastra sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, conform legilor in vigoare, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu ca rezultat al oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

DANONE Romania si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmiterea unor modificari, actualizari sau alte comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor de catre DANONE Romania, fara notificare prealabila.

Mai mult, DANONE Romania nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nicio pierdere suferita din cauza virusurilor care va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In conditiile prevazute de legile in vigoare, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de DANONE Romania sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Activitati interzise
Este interzisa realizarea oricarui act pe care DANONE Romania, in libertatea sa de actiune, il poate considera ca inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege in vigoare aplicabila pentru acest website, incluzand, dar fara a se limita la:
orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza), cat si a oricarui alt drept legal al individului;

  • folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia DANONE Romania, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a DANONE Romania;
  • incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor DANONE Romania sau proprietatilor altor indivizi;
  • expedierea sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia dumneavoastra, ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite in detrimentul DANONE Romania sau ar viola sistemele sau retelele de securitate ale DANONE Romania sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege de guvernare
Materialele si informatiile DANONE Romania ce apar pe acest website sunt destinate doar utilizatorilor romani. DANONE Romania nu ofera nici un fel de garantie ca materialele si informatiile de pe acest website sunt corecte sau disponibile in alte tari decat in Romania.

Dumneavoastra si DANONE Romania sunteti de acord ca orice controverse sau revendicari provenind din sau apartinand folosirii acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi deduse judecatii exclusiv tribunalelor din jurisdictia Bucuresti, Romania.

Actualizarea avizului legal
Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Ce date cu caracter personal colecteaza DANONE Romania prin intermediul acestui website si cum le colecteaza?
Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care Dvs doriti sa ni le oferiti.
Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc., astfel incat sa va putem oferi informatii despre campania noastra, sa va puteti inscrie in concursurile sau sondajele noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de DANONE Romania,  de care dumneavoastra sunteti interesati.
Puteti avea incredere ca DANONE Romania ia toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii informatiilor cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti.
Transmiterea catre DANONE Romania a datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta consimtamantul dumnneavoastra expres cu privire la prelucrarea datelor cu carater personal de catre noi, in scopurile mentionate mai jos.

2. Cum pastreaza DANONE Romania in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal?
DANONE Romania ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. Doar personalul autorizat al DANONE Romania, al unor terte companii cu care noi colaboram, cum ar furnizorii de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri (care sunt de acord prin contract sa pastreze in siguranta toate informatiile) au acces la informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Intreg personalul DANONE Romania este obligat sa respecte Politica de Confidentialitate a DANONE Romania si toti angajatii tertilor care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal au semnat acorduri de confidentialitate in acest sens. In plus, sunt incheiate contracte cu tertii care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a ne asigura ca astfel de informatii raman confidentiale.
Vezi si intrebarea 4 : Cui dezvaluie DANONE Romania datele dumneavoastra personale si de ce?

3. Cu ce scopuri utilizeaza DANONE Romania datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat companiei DANONE Romania. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

4. Cui dezvaluie DANONE Romania datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?
DANONE Romania nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, daca dumneavoastra nu v-ati dat in prealabil, in mod expres, consimtamantul in acest sens.
In ceea ce priveste politica DANONE Romania despre : a) Marketing direct prin e-mail, b) dreptul de a solicita oricand companiei DANONE Romania sa NU va mai contacteze prin e-mail pentru marketing direct si c) dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din sistemul nostru – va rugam sa cititi raspunsurile intrebarilor 8 si 5.

  • DANONE Romania poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul DANONE Romania.  De asemenea, DANONE Romania poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara DANONE Romania, dar strict limitat la urmatoarele situatii: putem face cunoscute informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti (cum ar fi furnizorii de servicii de cercetare de piata si sondare a opiniei publice).
  • De asemenea, putem furniza informatiile dumneavoastra cu caracter personal catre corpuri de control ale guvernului daca: suntem obligati sa facem acest lucru prin legislatia in vigoare; sau daca noi consideram ca un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare; sau daca raspundem oricaror cereri sau actiuni legale; sau daca aparam drepturile DANONE Romania, ale clientilor sau ale altor persoane.
  • In cateva situatii unice, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor potentiali colaboratori de afaceri DANONE Romania, dar numai dupa ce ne-am asigurat a) printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si b) ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei locale.

5. Cum puteti vizualiza, verifica sau sterge datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti?
Puteti solicita ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse, modificate sau revizuite printr-un mesaj in sectiunea Comentarii generale, din pagina Contact din cadrul site-ului www.danone.ro/drumullaptelui

6. Informare prin e-mail – tipologia de emailuri pe care DANONE Romania le poate trimite:
DANONE Romania va poate contacta prin email pentru a va oferi informatii referitoare la campania aflata in curs sau pentru a va solicita informatii cu privire la campania aflata in desfasurare si informatii cu privire la tehnologie.
Website-urile DANONE Romania va dau posibilitatea sa primiti informatii de marketing prin e-mail. Fiecare e- mail trimis in numele DANONE Romania va va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.
Daca dintr-un motiv anume considerati ca ati primit un e-mail de tip SPAM de la o companie din cadrul DANONE Romania, va rugam sa ne informati la adresa mentionata mai sus.

7. Pentru ce perioada de timp poate DANONE Romania sa va stocheze datele cu caracter personal?
DANONE Romania poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre DANONE Romania doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp, chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile DANONE Romania sau acest website.
Va reamintim ca aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse. Pentru aceasta informatie va rugam sa revedeti Intrebarea nr.5 – Cum puteti vizualiza, verifica sau sterge datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti?

8. Ce se intampla cu datele mele cu caracter personal daca particip la un chestionar DANONE Romania prin intermediul acestui website?
Este posibil ca din cand in cand sa ii rugam pe cei care viziteaza website-ul nostru sa raspunda la cateva intrebari. Chestionarele se refera in general la continutul paginii de internet, la produsele sau la categoriile noastre de produse. Va putem intreba varsta, sau intervalul de varsta, sexul si/sau alte informatii care nu va dezvaluie identitatea. Pentru realizarea acestor chestionare, putem adauga informatii obtinute din “cookies” (informatii stocate automat de computerul dumneavoastra) ale raspunsurilor dumneavoastra la chestionar, dar fara a solicita informatii care sa va dezvaluie identitatea. Informatiile personale colectate nu sunt legate de alte date pe care dumneavoastra ni le- ati furnizat cu alte ocazii. Datele personale obtinute din sondaje si chestionare sunt folosite exclusiv de DANONE Romania, insa informatiile agregate (prin care nu este posibil a identifica o persoana) pot fi impartite cu tertii.

9. Poate DANONE Romania sa modifice conditiile acestei Politici de Confidentialitate?
DANONE Romania va face ocazional schimbari si corecturi asupra acestei Politici de Confidentialitate. Va rugam sa verificati aceasta politica de confidentialitate in mod regulat pentru a vedea daca au fost facute schimbari si in ce mod pot acestea sa va afecteze.

10. Unde pot gasi mai multe informatii legate de termenii legali care fac referire la website-urile DANONE Romania si la drepturile si responsabilitatile mele?
Legile care guverneaza si se aplica acestui website sunt cele nationale. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati termenii legali si conditiile afisate pe website-urile DANONE Romania.

11. Unde ma pot adresa daca doresc sa contactez DANONE Romania in cazul in care am alte intrebari cu privire la datele mele cu caracter personal?
Puteti trimite un mesaj in sectiunea Comentarii generale, din pagina Contact din cadrul site-ului www.danone.ro/drumullaptelui

12. Care sunt termenii cu un continut legal specific in aceasta Politica de Confidentialitate ?
Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect (pe website-uri, acestea sunt in mod obisnuit adresele de e-mail).
Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care DANONE Romania  o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.).

13. IMPORTANT – De ce trebuie sa accept termenii acestei Politici de Confidentialitate?
DANONE Romania este o companie multinationala care utilizeaza internetul pentru a colecta si procesa informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Acest lucru implica procesarea si transmiterea in strainatate a informatiilor cu caracter personal.

Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil), pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa accesati acest website si sa trimiteti sau nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal companiei DANONE Romania.

Daca ne cereti sa va oferim anumite servicii (detalii despre promotii, newsletters sau detalii despre noile produse) vom avea nevoie de la dumneavoastra de informatii personale directe (nume, adresa, si adresa de e-mail).

Daca aveti intrebari referitoare la Politica de Confidentialitate va rugam sa contactati compania DANONE Romania folosind datele de contact mentionate la Intrebarea nr. 5, iar noi va vom raspunde cu placere la toate intrebarile pe care doriti sa ni le adresati.

Daca aveti indoieli in privinta vreunui e-mail pe care l-ati primit, va rugam scrieti-ne un mesaj in sectiunea Comentarii generale, din pagina Contact din cadrul site-ului www.danone.ro/drumullaptelui pentru a ne instiinta despre aceste incidente si a lua masuri impotriva acestor persoane. De asemenea, puteti cere ajutorul sau sfatul furnizorului dumneavoastra de internet.