INTREABA SI TU

Trimite Vreau sa fiu mereu la curent cu noutatile Danone. Nu uita sa verifici si Regulile Casei

Regulile casei

Aceasta pagina e dedicata tuturor celor care vor sa afle mai multe informatii despre produsele, fabrica Danone si oamenii din companie.
Aici, sunteti invitati sa puneti intrebari specialistilor nostri si sa cereti lamuriri despre orice subiect legat de produsele Danone exclusiv.
Ne dorim ca pagina sa fie un spatiu prietenos si interactiv. Comentariile postate pe aceasta pagina sunt vizibile pentru intreaga comunitate.
De aceea, inainte de postare, tineti cont de cateva reguli simple:
  • Exprimati-va parerile intr-un mod elegant si politicos;
  • Formulati intrebarile cat mai clar, pentru a putea primi raspunsuri rapid si la obiect;
  • Evitati discutiile in afara subiectului;
  • Respectati intimitatea membrilor comunitatii. Nu cereti si nu impartasiti numere de telefon, adrese de e-mail sau adrese postale;
  • Nu desfasurati activitati ilegale. Respectati proprietatea intelectuala, legislatia interna si internationala;
  • Nu vom permite frauda on-line sau incitarea la violenta, indiferent daca aceste pareri sunt exprimate sub un pseudonim;
  • Aceasta pagina nu gazduieste dezbateri sau polemici politice;
  • Interzicem orice forma de exprimare rasista, xenofoba sau pornografica.
Ne rezervam dreptul sa moderam discutiile şi sa eliminam comentariile cu conţinut violent, agresiv, injurios, cu limbaj vulgar, ofensator sau nepotrivit.
Comentariile nepotrivite sau cu tenta de dezinformare, afirmatiile neîntemeiate, care au fost eliminate de pe pagina, pot primi raspuns adresat personal catre utilizator, daca se va considera necesar.
Compania Danone Romania nu va fi responsabila pentru comentariile si postarile utilizatorilor, nu garanteaza acuratetea comentariilor utilizatorilor si nu isi asuma raspunderea legala pentru eventualele consecinte.

Pentru intrebari, reclamatii sau sugestii, puteti sa ne contactati la adresa: reception.office@danone.com