NDL Frigo Logistics – un joint venture între Danone PDPA şi Norbert Dentressangle România

Bucureşti, 2 noiembrie 2011. Danone România şi Norbert Dentressangle România anunţă intrarea NDL Frigo Logistics pe piaţa de logistică a mărfurilor refrigerate.

Noua entitate este o asociere tip joint venture între Danone PDPA şi Norbert Dentressangle România şi beneficiază de o cunoaştere aprofundată a pieţei de logistică din România dar şi de o reţea de distribuţie naţională care acoperă 20.000 de puncte de vânzare. Acestea sunt gestionate de o echipă de logisticieni români calificaţi şi susţinute de tehnologie informatică de ultimă generaţie pentru Wholesale Management System şi Transportation Management System.

Sistemul puternic de distribuţie al Danone România şi know-how-ul dobândit în calitate de lider în industria lactatelor, alături de puternica expertiză logistică a Norbert Dentressangle România, vor oferi pieţei de logistică din ţara noastră cea mai bună soluţie pentru industria produselor alimentare refrigerate: producători,  retaileri şi companii de catering.

“Acest parteneriat este în conformitate cu gândirea strategică a celor două companii şi oferă oportunităţi de dezvoltare pentru ambele companii. Principalul nostru obiectiv este să devenim lider pe piaţa logistică a mărfurilor refrigerate din România, oferind cele mai bune servicii de logistică şi distribuţie la nivel naţional”, declară Jean-Claude Bernaben, Manager General al NDL Frigo Logistics care lucrează pentru Norbert Dentressangle în România de câţiva ani.

Despre Norbert Dentressangle:

Norbert Dentressangle este un furnizor internaţional important de transport, servicii de logistică şi expediţii de mărfuri, cu venituri pro-forma anuale de 3,6 miliarde € în 2010, în urma integrării TDG. Compania dezvoltă soluţii cu o înaltă valoare adăugată pentru cele trei activităţi ale sale din Europa, America şi Asia, în conformitate cu angajamentele asumate în domeniul dezvoltării durabile. Norbert Dentressangle activează în 20 de ţări şi realizează 51% din venituri în afara Franţei. Compania este listată la indicele bursier CACMid 100. Compania este condusă de un Comitet Executiv, prezidat de François Bertreau.