Castigatoarea Cupei Hagi Danone joaca in Brazilia la Finala Mondiala a Cupei Natiunilor Danone pe 16 noiembrie!

Ultima oprire pentru echipa care va reprezenta România: turneul final al Cupei Hagi Danone, 31 mai – 1 iunie la Constanta! Este oficial! Finala Mondiala a Cupei Natiunilor Danone 2014 va avea loc in Brazilia, in orasul Sao Paulo pe 16 noiembrie.

Dupa marea sarbatoare mondiala a fotbalului din aceasta vara, 400 de copii talentati cu varste intre 10 si 12 ani,din 32 de tari vor merge pe urmele propriilor idoli si vor concura pentru a ridica victoriosi, deasupra capului, trofeul Cupei Natiunilor Danone si pentru a-si castiga renumele de campioni mondiali.

Pana sa faca pasul cel mare spre Cupa Natiunilor Danone, cele mai bune 8 echipe din Romania, castigatoare ale celor 8 turnee zonale ale Cupei Hagi Danone, se vor intalni la turneul final al competitiei nationale. Evenimentul va avea loc la Academia de fotbal “Gheorghe Hagi” din Ovidiu, pe 31 mai si 1 iunie. Castigatoarea va intra in posesia trofeului Cupa Hagi Danone si va avea onoarea sa reprezinte Romania la Cupa Natiunilor Danone, pe 14, 15 si 16 noiembrie la Sao Paulo, in Brazilia.

993432_680785791946291_1037048817_n

Cupa Natiunilor Danone, cea mai mare competitie de fotbal pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani, se desfasoara sub patronajul lui Zinedine Zidane, ambasadorul sau international. Turneul reprezinta in fiecare an un loc de intalnire pentru mai mult de 2,5 milioane de copiii din toata lumea, asa cum a fost an de an, in decursul ultimilor 15 ani. Pe langa sustinerea lui Zidane, competitia este sprijinita in fiecare tara de ambasadorii nationali, asa cum sunt Vicente del Bosque in Spania, Cafu in Brazilia, Dimitar Berbatov in Bulgaria, Gica Hagi in Romania, Michael Ballack in Germania, David Trezeguet in Argentina.

«Acest moment este ca un vis implinit pentru oricare dintre acesti copii : sa ai sansa sa joci in Brazilia chiar dupa ce idolii tai au facut-o.», a declarat Zinedine Zidane.

Cupa Hagi Danone este cea mai mare competitie de fotbal pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani din Romania. Organizat incepand cu 2010, in parteneriat de catre Danone Romania si Fundatia “Gheorghe Hagi”, evenimentul a oferit oportunitatea afirmarii si sansa intalnirii pentru zeci de mii de pusti pasionati de fotbal din Romania. Cei mai buni dintre acestia au avut ocazia sa isi reprezinte cu mandrie si onoare tara la o competitie mondiala, mergand pe urmele idolilor lor la Johannesburg (Orlando Stadium), Madrid (Santiago Bernabeu), Varsovia (National Arena) si Londra (Wembley Stadium).

“Nimic nu se poate compara cu emotia pe care o traiesti atunci cand iti reprezinti tara intr-o competitie de talie mondiala. Este o sansa unica in viata si trebuie sa reprezinte pentru tine cel mai bun motiv sa iti urmezi visul!”, a declarat Gheorghe Hagi.

Prin aceasta implicare de lunga durata in sport, Danone ii încurajeaza pe copii să adopte un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și alimentație echilibrată: fructe, legume, iaurt zilnic. Acest program reprezintă atat o contribuție semnificativă din partea Danone pentru dezvoltarea fotbalului cat si un motiv de mândrie pentru sustinerea acordata copiilor care vor să-și trăiască visul și să devină campioni.

Pe 31 mai si 1 iunie, pe terenurile de fotbal de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, sub ochii parintilor, prietenilor si fanilor fotbalului, pustii de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Dinamyk Craiova, FC Bihor, LPS Banatul Timisoara, Ceahlaul Piatra-Neamt, Kinder Sangeorgiu de Mures, Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti vor juca pentru trofeul Cupei Hagi Danone si pentru biletele de Sao Paulo. Cei 96 pusti vor avea doua zile sa demonstreze tuturor ca fotbalul este, cu adevarat, unic; un fenomen plin de emotie, bucurie, tristete, curaj, prietenie si fair-play. Indiferent cine va castiga, ei vor putea spune: am jucat la Cupa Hagi Danone.

Programul Cupei Hagi Danone:

30 mai → tragere la sorti oficiala; cele 8 echipe vor fi impartite in doua grupe, urmand ca primele doua clasate sa se califice in semifinale

31 mai → meciuri in grupe (Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi) la orele: 08:30, 09:30, 11:30; 12:30; 18:00 si 19:00

1 iunie → semifinale (Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”) la orele 10:00 si 11:00

→ finala (Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”) la ora 17:00

Programul Cupei Natiunilor Danone:

14 si 15 Noiembrie  → Meciuri de calificare (Sao Paulo, Brazilia)

16 Noiembrie → Finala Mondiala (Sao Paulo, Brazilia)

Cele 32 tari participante la Cupa Natiunilor Danone:

Africa de Sud, Algeria, Anglia , Arabia Saudita, Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, China, Coreea de Sud, Franta, Germania, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Mexic, Maroc, Olanda, Paraguay, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, SUA , Tunisia, Turcia, Ucraina, Uruguay.

Aflati mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone pe:

Web: cupahagidanone.ro & www.danonenationscup.com/

Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

Danone în România

DANONE România este lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2012 o cifră de afaceri de 506 milioane lei. Compania are în portofoliu peste 80 de referinţe de produs, produse în majoritate în fabrica din Bucureşti, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Cele mai de succes branduri ale Danone în România sunt Danone Natural, Activia, Danonino, Actimel, Traditii și OIKOS.

Danone a facut primul pas pe piață încă din 1919, în Barcelona, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca un leac pentru infecțiile intestinale, care afectau în special  copiii.  Astazi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete gustoase și nutritive în mai mult de 70 de țări în intreaga lume. Cele mai renumite mărci Danone includ produse lactate fermentate cu probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino), iaurturi în stil grecesc și bogate în proteine (Oikos), mărci de răsfăț (Danette) și gamele Danone cu iaurt simplu și cu fructe.

Picture4