Adrian Pascu numit Vicepresedinte Comercial Danone Rusia

Începând cu 6 martie 2017, Adrian Pascu, în prezent Director General Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice, este numit Vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, si va raporta catre Directorul General Danone Rusia, Divizia Lactate. In noul său rol, Adrian va coordona operatiunile comerciale ale companiei, cu o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde euro.

„Este o oportunitate profesională extraordinară, care mă bucură și mă obligă în același timp. Este un motiv de mândrie că mulți manageri din România sunt apreciați și promovați la nivel internațional de Danone.

În același timp sunt mândru de ceea ce am reușit să realizăm în ultimii aproape doi ani și sunt sigur că echipa puternică din Danone România va continua dinamica pozitivă a companiei din ultimii doi ani. Avem un centru regional solid de producție în România, cu o performanță recunoscută internațional în companie, și suntem în creștere pe segmentele pe care avem diferențiere puternică, așa cum este cel de sănătate activă sau cel de produse pentru copii. Din poziția de lider pe segmentul de iaurt am contribuit atât la dezvoltarea categoriei, cât și a partenerilor locali, așa cum sunt furnizorii de lapte pentru fabrica din București, iar echipa locală se va concentra în continuare pe aceste direcții”, declară Adrian Pascu.

Responsabilitatile lui Adrian vor fi preluate temporar, până la anunțarea înlocuitorului, de Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrala si de Est.

Este a doua experienta pentru Adrian Pascu in Danone Rusia, unde a mai deținut poziția de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova timp de aproape doi ani, intre 2013-2015. Anterior el a ocupat diverse poziții de conducere în organizația de vânzări a Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei si consolidarea pozitiei de lider pe segmentul de iaurt. Adrian Pascu este absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea Iași.

(Visited 79 time, 1 visit today)